FAQ

Hi poden participar persones que pateixen de claustrofòbia, epilèpsia o discapacitat física? Què passa si vull abandonar en qualsevol moment? dones embarassades?

CRISYS
L'espai és ampli i hi ha llum en tot moment, no impedeix jugar persones amb claustrofòbia. En tot moment l'activitat està sent controlada i si ho demano, en qualsevol moment, podries sortir. Hi poden participar perfectament dones embarassades.

Luz Verde
No ho recomanem per a persones amb claustrofòbia o embarassades. Es requereix d' esforços físics i hi ha espais que són de dimensions reduïdes.

¿Qué es un Hall Escape?

Un Hall Escape, trata de una actividad tipo Escape Room destinada a grupos grandes, donde se prioriza tener juego para todo el grupo a cambio de que toda la actividad transcurra en la misma sala.

Quin nivell té el joc? Què passa si no el superem?


Ambos juegos tienen un nivel medio. Tendréis que poner en juego las mejores habilidades del grupo para superarlo. En cualquier caso, siempre está el Game Master para enviaros pistas en el caso que sean necesarias.

A partir de quina edat es pot participar?

CRISYS
Mayores de 10 años. Al reservar para menores de 14 años, debéis especificarlo en el apartado “comentarios” para poder adaptarlo.

Luz Verde.

Recomendamos que los menores de 14 años vengan acompañados de un adulto. En caso de tener menos de 14 años y querer venir sin adulto, mejor llamar al 659487516.

De quantes persones l'equip pot ser?

CRISYS
De 4 a 24 persones.

Luz Verde
De 2 a 6 personas.

¿En qué idioma se puede realizar?

Actualmente LUZ VERDE se puede jugar en Castellano e inglés. Si queréis que la sesión sea en inglés agradeceríamos que lo pusierais en “comentarios” de la reserva.
El juego de CRISYS en Castellano.

RESERVES

Quin és el preu?

CRISYS

El preu és de:
20€ per persona per a grups de 4 persones.
19€ per persona per a grups de 5 persones.
18€ per persona per a grups de 6 persones.
17€ per persona per a grups de 7 persones.
15€ per persona a partir de 8 participants.

LUZ VERDE
De 2 a 4 Personas: 90€ (45€/ 30€/ 22,5€/ persona)
5 Personas: 110€ (22/persona)
6 Personas: 132€ (22/persona)

Com saber la disponibilitat per a un dia concret? com fer una reserva?

Disposem de 7 sessions diàries programades. Des de les 10:00h hi ha sessions cada dues hores, l'última és a les 22:00h. Podeu observar la disponibilitat a través de l'apartat de reserves de la nostra web. Primer haureu de seleccionar el dia, després l'hora i posteriorment indicar el nombre de persones.

Només realitzem reserves telefònicament, amb menys de 24h d'antelació. En aquest cas, el pagament de la reserva s'haurà de realitzar a les nostres instal·lacions.

És obligatori deixar pagada un senyal?

Per poder efectuar la reserva es requereix fer la paga-senyal d' aquesta. Només podrà abonar el 100% del pagament en el local en els casos que es realitzi la reserva en menys de 24h.

Si no sabeu quants membres vaig a ser el dia de l'activitat, es pot fer la reserva per al mínim de persones, ja que, en finalitzar el joc es recalcularà el preu.

El pagament al local ha de ser en efectiu.

PER REGALAR

Puc fer la compra d'una sessió sense triar dia, perquè posteriorment l'eleeixi la persona que rebrà el regal? Com ho faig?

Per suposat, has d'efectuar la compra d'un xec regal mitjançant la nostra pàgina web.

Dirigeix-te a la pestanya xec regal, hauràs d'omplir el formulari de reserva (recomanem que posis les teves dades i no les de la persona que rebrà el regal). Observaràs que no podràs triar ni el dia ni l'hora, aquests dos punts hauràs de triar-los la persona obsequiada. Un cop finalitzat el procés de compra, rebràs automàticament un correu de confirmació amb el cupó regal. El cupó regal és un codi que alterna números, majúscules i minúscules.

Caduca el xec regal?

Sí, en comprar un xec regal, disposes d'un màxim de 6 mesos per efectuar la reserva des del dia que es fa la compra. Això no vol dir que no es pugui venir passats els 6 mesos, només que s' ha de fer la reserva en aquest període de temps.

Com faig la reserva amb un xec regal?

Dirigeix-te a l'apartat de reserves i fas com si anéss a fer una reserva normal. En el moment d' emplenar les dades has d' introduir el codi a l' apartat corresponent. En el cas que venguem a jugar més participants dels que figura en el xec no hi ha problema, es paga la diferència en finalitzar l'activitat.

EL DIA DE LA RESERVA

Tinc una reserva, però finalment serem més o menys, ocorre alguna cosa?

No hi ha cap problema! Un cop acabada l'activitat recalcularem el preu final, depenent de quants sou, haureu d'abonar la diferència en efectiu.

Cal arribar amb antelació? Demanen alguna acreditació? Què passa si arribem tard?

La puntualitat és molt important, no cal arribar amb antelació, però si a la vostra hora. Tinc present que el retard d'un grup pot perjudicar la resta de reserves. Amb què estieu a l'hora és suficient. No caldrà que tragueu res, ja estarem al corrent de la vostra reserva, i no us demanarem cap acreditació.

A Nekros deixem 10 minuts de cortesia. Transcorreguts els 10 minuts iniciarem el compte enrere i disposarem de menys temps per superar el repte. ATENCIÓ! Si es produeix un retard superior a 30 minuts, Nekros es veurà obligat a cancel·lar la sessió. En aquest cas l' import de la reserva no serà reemborsable.

¿Dónde se puede aparcar por la zona?

Aparcar en la misma calle es una tarea algo complicada. Pero a 10 minutos andando hay una zona de industria y polígono donde poder aparcar muy fácilmente. De todas formas, recomendamos venir con tiempo para poder encontrar aparcamiento.

Puc modificar o anul·lar una reserva?

Es poden modificar les reserves amb una antelació mínima de 72h a la mateixa web, amb un cost de 10€, que s'abonaran a través de la passarel·la de pagament virtual. Per modificar la reserva vagi a l'apartat MODIFICAR RESERVES de la nostra web.

En cap cas es pot fer la devolució del senyal dels 50€.

ESDEVENIMENTS ESPECIALS

Puc celebrar els meus aniversaris en nekros?

¡Por supuesto! Adaptamos Crisys para cumpleaños desde 10 años.

Puc portar CRISYS a la meva empresa/col·legi?

Sí, el nostre joc és totalment portàtil.

Què necessito per fer-ho en mode portàtil?

Para realizar la actividad Crisys en el sitio que quieras, lo único que necesitamos son dos o tres tomas de corriente, una pared blanca donde utilizar el proyector y una sala de unos 50 m2.

Si l'activitat és portàtil, Quant costa el desplaçament?

En aquest cas, podeu utilitzar el formulari de contacte, ja que el preu dependrà de la distància i nombre de jugadors.